Succesverhalen

Wat mijn klanten zeggen

Wanda combineert kennis, een consequente performance en onderbouwd advies in een stevige en vriendelijke aanpak; zij maakt heldere afspraken (waar je jezelf van harte aan wilt houden) en daardoor ervaar je een zeer fijne en persoonlijke service.

Hugo

Afvallen/spieropbouw
Voor mijn vakantie, waar ik in mijn bikini wilde stralen op het strand, 8x PT lessen gehad. Echt super, het is niet alleen de praktijk dat helemaal op jou wordt afgestemd, Wanda kan je ook zoveel theorie vertellen, waardoor je meer inzicht krijgt wat wel en niet goed voor je is. En daardoor meer resultaten creert. Als ik terug ben van mijn vakantie, ga ik zeker door met de PT lessen. Ook op papier (printbon van de weegschaal) ben ik gezakt in vetpercentage èn gewicht! Echt de moeite waard om een les te proberen!

Malou

Afvallen
Wanda heeft er na een half jaar trainen voor gezorgt dat ik een veel positievere kijk heb op mijn sportieve capaciteiten. Ze zorgt er elke training voor dat je net weer iets boven jezelf uitstijgt. Met aandacht en een intelligente aanpak.

Maurice

Zich weer fit voelen