Personal Training Amsterdam

Waarom een Personal Trainer

Lichaam

Train effectief en behaal maximaal resultaat. Gezond afvallen, een sterker en strakker lichaam met een toename van je energieniveau.

Gedrag

Kleine gedragsveranderingen (mini doelen) helpen jou doelen te verwezenlijken en resultaat te behouden!

Voeding

Realistisch voedingsadvies afgestemd op jouw leven en bewegingspatroon waardoor het op de lange termijn effectief is en jij jou doelen behaald.

Personal training in Amsterdam

DIT KAN JE VERWACHTEN:

  

Aan de hand van een intake gesprek waarin we jou persoonlijke doelen, levensstijl, sterktes en zwaktes bespreken stel ik een optimaal trainingsschema en voedingsschema voor je samen. Je bent nergens zonder een sterke basis en daarom focussen we ons in het begin op het versterken van je core (dat zijn o.a. je buik en rug spieren) en vergroten van je stabiliteit. Daarnaast analyseer ik je bewegingspatroon en richten we de trainingen zo in dat je techniek verbetert en je effectief en blessure vrij traint. Ik help je naar een gezonde levensstijl die past bij jou persoonlijkheid. Niet alleen zal je jou doelen sneller behalen maar ook zal je deze beter kunnen behouden!

Handtekening Wanda

Meer informatie of een kennismaking?

Wat mijn klanten zeggen

Wanda combineert kennis, een consequente performance en onderbouwd advies in een stevige en vriendelijke aanpak; zij maakt heldere afspraken (waar je jezelf van harte aan wilt houden) en daardoor ervaar je een zeer fijne en persoonlijke service.

Hugo

Afvallen/spieropbouw
Voor mijn vakantie, waar ik in mijn bikini wilde stralen op het strand, 8x PT lessen gehad. Echt super, het is niet alleen de praktijk dat helemaal op jou wordt afgestemd, Wanda kan je ook zoveel theorie vertellen, waardoor je meer inzicht krijgt wat wel en niet goed voor je is. En daardoor meer resultaten creert. Als ik terug ben van mijn vakantie, ga ik zeker door met de PT lessen. Ook op papier (printbon van de weegschaal) ben ik gezakt in vetpercentage èn gewicht! Echt de moeite waard om een les te proberen!

Malou

Afvallen
Wanda heeft er na een half jaar trainen voor gezorgt dat ik een veel positievere kijk heb op mijn sportieve capaciteiten. Ze zorgt er elke training voor dat je net weer iets boven jezelf uitstijgt. Met aandacht en een intelligente aanpak.

Maurice

Zich weer fit voelen